Technikai-adatok

A földhő kinyerésének egyik lehetséges módja a talajszondás hőszivattyúzás. Bár a talajszondás hőszivattyús rendszerek legegyszerűbb eleme a talajszonda, a minőségével kapcsolatos elvárások magas szintje megkérdőjelezhetetlen, hiszen ez az a termék, amely a végleges lehelyezése után egy meghibásodás esetén már nem javítható. Ez a tény rendkívül szigorú ellenőrzést és minőséget követel meg a gyártótól..

A MERKAPT Kft. saját fejlesztésű GEOWARM talajszondáit több éves gyártói, forgalmazói és üzemeltetési tapasztalattal kínálja. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a termékválasztékunk ma már több szondatípust tartalmaz, melyek közül mindig az adott feladatnak legmegfelelőbbet tudjuk szállítani.

A szondafejek kialakítása kompakt, ugyanakkor a maximális védelem érdekében robusztus, anyaga többkomponensű műgyanta. Emiatt szondafejek a furatba való lehelyezése biztonságos, és a belső nagy fordulási sugarú kiképzésének köszönhetően a hőhordozó folyadék áramlása szempontjából előnyös.

A kollektorcsövek minden hosszban és méretben toldásmentesek alapanyaguk nagysűrűségű polietilén – PE100 SDR11, egyedi kérésre PE100RC anyagból is szállítható!

A GEOWARM talajszonda ISO9001 szerinti minőségbiztosítás mellett készül, minden talajszonda egyedi gyári számmal és hozzá tartozó nyomáspróba jegyzőkönyvvel kerül kiadásra. A GEOWARM talajszondát tekercsben, pántolva és végdugózva szállítjuk. A tekercs belső magátmérője 650 mm.

Kérésre minden típusú GEOWARM talajszondát egyedi méretben is leszállítunk!

A GEOWARM talajszondák műszaki jellemzői
szondacső: fejátmérő: szondafej ellenállása: hossz választék: nyomás próba:
NA32 négycsöves:
32x3,0 mm 100 mm 1,9 m szondacső 50m, 100m 13 bar 30 perc
NA32 kétcsöves:
32x3,0 mm 90mm 1,9 m szondacső 50m, 100m 13 bar 30 perc
NA40 kétcsöves:
40x3,7 mm 115 mm 2,4 m szondacső 50m, 100m 13 bar 30 perc

 


És még egy érv a a Geowarm talajszondák mellett!

A Merkapt Zrt. saját gyártású és fejlesztésű terméke, a GEOWARM talajszonda számos elégedett partnerünknél bizonyította kiválóságát; 2010-ben több mint 100.000 méter GEOWARM talajszondát értékesítettünk. Az ISO9001 szerinti minőségbiztosítás, a széles szondafej- és méretválaszték, sőt akár az egyedi méretre történő gyártás mind garantálja azt, hogy a GEOWARM talajszonda a legjobb választás a hőszivattyús feladatokra.

A Magyarországon gyártott GEOWARM talajszonda mostantól még tudatosabb döntési lehetőséget jelent felhasználói számára. A termékcsalád által a partnereink számára nyújtott biztonságot 15.000.000 Ft-os termékfelelősség-biztosítással is meg kívánjuk erősíteni, melynek értelmében biztosításunk ekkora keretösszegig vállal kártérítési kifizetést.

 

Támogatók: